الأربعاء، 19 يناير 2011


مكرونة فلوه بالبشاميل

زي كل مكرونات العالم بس انا  غير :)
الطريقة :


طبقة مكرونة مسلوقة

 ثم طبقة  من الصلصة
سر الصلصة "لحم كفتة نقليه مع بصل ثوم زنجبيل وبهار وقرفة وفاصوليا خضراء "بازيلا"وصلصة الجاهزة بالمشروم والزيتون"
طبقة مكرونة مسلوقة




ثم الصلصة البيضاء
سر الصلصة البيضاء"زبدة طحين وحليب وخلطة لاكنور زعتر وخل وفلفل رومي كل الخلطات نصبها على الخليط "

نرش انواع الجبنة موزاريلا تشيدر اي جبنة تلاقيها بطريقك ضعيها على الخلطة

ادخليها الفرن الين تحترق اقصد تحمر "يحمر وجهها "


امانتك ؟مش اكلة لذيذة ..

جربوها ان شاء الله تعجبكم




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق